FIBARO KeyFob

FIBARO Keyfob is een 6 knops Z-Wave afstandsbediening waarmee voorgeprogrammeerde scenes en andere Z-Wave producten met een druk op de knop kunnen worden geactiveerd. Elke knop reageert op meerdere klikken en met zes verschillende zelf in te stellen patronen zijn er tot wel 30 individuele combinaties mogelijk. Met de FIBARO Keyfob bedien je jouw slimme woning vanuit je handpalm, totaal draadloos.

€ 49,99

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

FIBARO Motion Sensor

FIBARO Motion Sensor is een geavanceerde ultrakleine multi-sensor. Deze mini sensor heeft ingebouwde sensoren voor detectie van temperatuur, beweging, lichtsterkte en trillingen. De LED van de sensor geeft een visuele indicatie met verschillende kleuren, afhankelijk van de omgevingstemperatuur en instellingen. De Motion Sensor is volledig draadloos en heeft een ingebouwde Z-Wave netwerk testfunctie. Ter voorkoming van valse meldingen is de gevoeligheid aan te passen naar persoonlijke omstandigheden.

€ 57,99

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

FIBARO Flood Sensor

FIBARO Flood Sensor is een universele Z-Wave water / temperatuur sensor en werkt op een batterij of externe 12/24V spanning. Ontworpen voor binnen en buiten registreert deze sensor de temperatuur en detecteert de aanwezigheid van water. De sensor geeft een signaal waarmee andere componenten ingeschakeld kunnen worden of een melding kan worden gegeven voor dreigend gevaar. De sensor heeft ook een akoestisch alarm, blijft drijven op het water en heeft tevens een tilt sensor zodat je weet wanneer de sensor verplaatst is. De LED geeft je meer informatie over het Z-wave netwerk.

€ 59,99

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

FIBARO Wall Plug

FIBARO Wall Plug is een zeer compacte slimme stekker met verbruiksmeting en LED indicatie. Door de hoge functionaliteit kan deze tussenstekker overal gebruikt worden waar je elektronische apparaten draadloos wilt schakelen (maximale belasting 2500W) of monitoren. Je kunt het energieverbruik gemakkelijk aflezen, meldingen ontvangen bij stroomgebruik of uitval en geavanceerde schakelingen maken.

€ 64,99

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

FIBARO Smoke Sensor

FIBARO Smoke Sensor is ultralicht, perfect ontworpen en kan in een draadloos Z-Wave netwerk worden opgenomen. Slimme sensoren zorgen voor maximale detectie bij rookontwikkeling of een plotselinge temperatuur toename. De Smoke Sensor werkt op een batterij, heeft een ingebouwde sirene en RGB visuele indicator. Het unieke blackbox opname systeem logt alle data om opsporing mogelijk te maken bij een gedetecteerd incident.

€ 64,99

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

FIBARO CO Sensor

FIBARO CO Sensor is een ultralichte, compacte, op batterij werkende, koolmonoxide detector en ontworpen om op een wand gemonteerd te worden. De hoge gevoeligheid van de sensor maakt het mogelijk om een minimale hoeveelheid koolmonoxide (CO) gas te detecteren en preventief te waarschuwen voor een risico op vergiftiging. Een alarm wordt gegeven door de ingebouwde sirene, blinkende LED en door draadloze Z-Wave commando’s te versturen. De CO sensor is tevens voorzien van een ingebouwde temperatuursensor.

€ 99,99

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

FIBARO Swipe

FIBARO Swipe is een revolutionair slim scherm waarmee over verschillende functies binnen je FIBARO systeem op basis van handbewegingen kunt bedienen. De controle gaat door het toewijzen van een patroon aan een scene en de mogelijkheden zijn eindeloos. Doordat de Swipe niet aangeraakt hoeft te worden kan deze ook achter een muur, deur of schilderij geplaatst worden. Met een aantal handbewegingen pas je direct je omgeving aan. Swipe naar boven en de muziek gaat aan, naar rechts en de gordijnen gaan open. Je kunt zelfs je eigen geheime patroon als code gebruiken om bijvoorbeeld het alarm te (de)activeren.

€ 149,99

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

FIBARO Home Center Lite

Home Center Lite en Home Center 2 zijn de slimme centrales van het FIBARO systeem, ontworpen om aan uw verwachtingen te kunnen voldoen. Alle toepassingen zijn beschikbaar via mobiele applicaties of de grafische interface met een webbrowser. Honderden slimme producten zoals Smart TV’s, IP camera’s, thermostaten, alarm systemen, enz. kunnen door de voor-geinstalleerde plugins gemakkelijk worden toegevoegd en hiermee kan stapsgewijs alle apparatuur in de automatisering worden opgenomen. Via de gebruiksvriendelijk interface is het systeem voor beginners snel in gebruik te nemen. Geavanceerde gebruikers kunnen -middels LUA scripts-* de functionaliteit verder uitbreiden. De FIBARO software garandeert de privacy en een stabiele werking, zelfs als de internetverbinding uitvalt. Nieuwe slimme producten worden met de systeem updates automatisch toegevoegd, hierdoor is het FIBARO systeem echt toekomst bestendig. *Alleen beschikbaar voor Home Center 2

€ 279,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen